Babytøj: Lang og Lean

Forvirret af udtrykket «Long og Lean» efter babytøj? Nå, virker denne artikel begge veje til at reducere forvirringen af disse online baby klud jægere. Og overraskende, de fleste af de optimerede søgninger vil skuffe dig, hvis du søger tøj beregnet til dit lange og lean babyer, eller tøj at gøre din baby ser længe og magert! Forvirrende, right?

For dem, der har tænkt at købe en baby klud er bare en børneleg, Bemærk at babytøj har hele deres regler. Og når de begynder deres vækst, vil du indse, at dit barn skal forstås i forhold til deres vækst og køn for at opfylde deres behov. Lad os tage et kig ind i hvad gør disse kriterier et must for disse forældre køber babytøj.

Langt og magert

Det menes, at tilstanden af fødslen bestemmer hvad et barn vil ligne når den vokser. Men der er ingen måde at forudsige præcis satsen af deres vækst. Dog har nylige undersøgelser hævdet at tunge spædbørn tendens til at vokse op fedt og lange spædbørn tendens til at vokse op høj. Men det kan være kontroversielle.

Dimensionering en baby tøj: længe og magert

Forældre måske ofte spørger: “Hvad skal jeg købe til min magert eller fedt baby?” Selvom en baby tøj kommer i størrelser fremgår af måneder, som i 0-3 måneder, dette spørgsmål kræver et andet sæt af løsning. Hvordan ved du at det er en standard? Der er fire grundlæggende mangler i denne standard:

1. størrelserne af babyer varierer enormt. Og fabrikanterne kan hævder, at en bestemt størrelse er standarden for dit barns aldersgruppe.

2. vækst af børn varierer lige fra langsom til hurtig. Og nogle babyer kan være dobbelt størrelse af deres samme aldersgruppe.

3. formen varierer også. Nogle børn kan vokse fra deres tøj; tøj til runde babyer kan stoppe snapper henne ved skridtet godt inden de rammer deres formodede grænse.

4. forskellige producenter har deres egne specifikke standarder. Det forvirrer betydeligt forældre samtidig med at købe tøj til deres babyer.

Så hvad skal vi gøre? Skal man købe af vægt eller størrelse eller aldersgruppe? Et barns alder fase er den mest forvirrende scene faktisk! Og forældre vil være tilbøjelige til at fortsætte med at købe tøj til at holde trit med ændringerne i barnets vækst – størrelse, vægt, længde og form.

Det bedste råd er ikke at købe meget dyrt tøj til dette trin. Du vil ikke kunne holde trit med hastigheden en baby jord tøj. Men sørge for, at tøjet er venlige med dit barn.

Og husk, at vi ikke kan hjælpe udsving i et barns vækst; mens du søger tøj til dit lange og lean baby eller tøj til at gøre din baby ser længe og magert, bare være tålmodig. Vi alle har været igennem det som babyer!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.