Dokumenteret Tips, værktøjer og taktik for at kunne høste overskuddet fra hvor mindretal virksomheder står

Dokumenteret Tips, værktøjer og taktik for at kunne høste overskuddet fra hvor mindretal virksomheder står

Det er vigtigt at huske, at i erhvervslivet, ligesom liv, vi ikke er i denne verden alene. Der er massevis af mennesker fra forskellige kulturer og oprindelse, villig og klar til at gøre forretninger med os. Men hvor ofte vi overse denne gyldne strøm til brønden?

Bare fordi folk fra forskellige baggrunde og handicap (som regel og fejlagtigt benævnt “mindretal”) ikke nødvendigvis tale og køb den måde, vi ikke gør, lad os glemme, at de er lige så villige til at handle i vores afdeling, eller sælge til os, for at sagen. Det kan endda være muligt at partner med dem og skabe en rentabel win-win situation for begge parter.

Det er også vigtigt at huske, at mindretal ikke nødvendigvis Se og gøre forretninger “vores måde”. Hvad det betyder? Ikke desto mindre kan sådanne personer være kilden til vores business overlevelse. For dette arbejde effektivt for begge parter, er det også vigtigt at se verden fra hvor mindretal forretningsmand stående. Dette punkt blev bragt hjem til mig når jeg gik shopping med min ældste datter, der var omkring to år gamle på tidspunktet.

Da jeg bøjede sig ned for at binde sine snørebånd, jeg indså straks grunden til hun var blevet så irritabel. Hun kunne ikke se det legetøj, som blev vist på hylden over hendes hoved tilstrækkeligt. På det tidspunkt besluttede jeg at samle hende op og fortsætte min shopping med hende i mine arme. De behagelige ændringer i hendes humør og opførsel var både forfriskende og hilses velkommen.

Dette shopping erfaring lært mig to yderst vigtige erfaringer, som jeg gerne vil videregive til dem:

• Beskæftiger sig med børn og personer (shoppere) af forskellige kulturer og/eller handicap, vi vil gøre dem (og efterfølgende os) en stor tjeneste når vi tager tid til at lytte til dem, virkelig besvare deres spørgsmål og udvikle en forståelse af deres situation fra deres meget specielle synspunkt.

• At udvikle denne eftertrykkelig holdning betyder lytter, virkelig lytter på en daglig basis til hvad folk siger til os. Det betyder at lytte til og forstå hvad vores familie, naboer, venner, kunder, kollegaer og medarbejdere siger. (Mange gange forståelse er nået kun efter at have spurgt en række spørgsmål.) Det er ligesom sangen siger: “Gå en mile i min sko.”

En af de bedste måder at bryde denne meddelelse barriere er at kigge efter og partner med mindretal virksomheder. Mange gange disse partnerskaber betyde forskellen mellem at vinde og tabe en regering kontrakt. Men hvor ser man for kvalificerede og certificerede mindretal business? Ikke langt. Der er en arm længde liste af ressourcer man kan udnytte.

Hver større by har en eller flere af følgende eller kan henvise os til en relevant kilde. Hvad er disse kilder til mindretal virksomheder, der er parat, villig og kvalificeret forretningspartner partnerskab med os? Se ikke længere end din føderale regeringskontor for:

• E-Business Institute, også kendt som et lille forretningsnetværk for uddannelse;

• Small Business Administration District kontorer;

• Small Business Development Centers (SBDCs);

• Service korps af pensionerede direktører (SCORE); og

• Kvinders Business Centre (WBCs).

En anden kilde lige ved hånden er online business mapper hvor minoriteter virksomheder er angivet. Et sådant register er og sin søster blog ligger på

Hvis jeg var på udkig for lokale eller kvalificeret virksomheder med speciale i mit område, vil først jeg henvende sig til disse mapper. Selvom jeg ikke kunne finde en pasform, er det meget muligt, at den registerføreren tilstrækkeligt vil henvise mig til relevante kilder.

Så, i stedet for klager over ikke at kunne finde en kvalificeret mindretal virksomhed, hvorfor ikke udnytte de værktøjer, jeg fremhævet? Oh, ville det være så forfriskende at se begge partnere, smiler hele vejen til banken.

Husk: Når du maksimere dit potentiale, alle vinder. Når du ikke gør det, mister vi alle.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.