Tips til håndtering af flere auktioner på Ebay.

Det kan være meget tidskrævende at holde dine auktioner tikkende langs, især hvis du har flere hundrede opført på et tidspunkt. Fortvivl ikke, selv om: der er et par ting du kan gøre for at tage vægten fra dig.

Bruge min eBay.

Hvis du ønsker et bredt overblik over hvor du er med dine auktioner, Sørg for du betaler et besøg til min eBay lejlighedsvis i stedet for at bare stole på e-mails. Med min eBay, kan du se alle dine auktioner i en stor tabel og sortere efter ting som antallet af bud og den aktuelle pris. Hvis du vil se, hvilke af dine auktioner har i øjeblikket ingen bud, kan så du gøre der.

En af de mest nyttige ting om min eBay, selv, er visningen ‘Oversigt’. Hvis du ikke er sikker på, hvad du skal gøre næste, så det fungerer effektivt som en eBay opgaveliste: alt du skal gøre vil ende op her.

Bruge sælger Manager.

Hvis du er villig til at betale gebyr på $4.99 pr måned, du kan tilmelde op til salg Manager, som er en mere effektiv version af den min eBay ‘Sælger’ Se. Det lader dig tilpasse visningen mere effektivt at se de oplysninger, der er vigtigt for dig, se nyttige snapshots af hvordan det går, foretage automatiske svar til din købere ved hjælp af e-mail-skabeloner, og flere.

Sælger Manager Pro giver dig flere funktioner: det holder styr på lageret for dig, og lader dig relist varer i løs vægt. Det vil selv producere en månedlig resultatopgørelse rapport til at hjælpe dig med at holde styr på det store billede. Desværre, det koster $15,99 pr. måned.

Bruge en liste værktøj.

Selvom de kaldes notering værktøjer, meget af softwaren, der lader dig styre, hvad du laver længes efter det er blevet opført, med alle funktionerne af sælgende Manager og nogle gange et par mere. Denne planer også ofte har fordelen at være programmer i stedet for hjemmesider, hvilket betyder, at de er hurtigere til at reagere og kan gøre mere sofistikeret analyse.

Huske på ‘Relist’ knappen.

Efter dine auktioner ende hver gang, der er en nem måde at sætte præcis det samme igen igen: ‘Relist’ knappen. Du kan Relist varer hurtigt og nemt på denne måde så længe du ikke ønsker at ændre i prospektet.

Betale nogen!

Her er noget du ikke måske har overvejet: Hvis du liste så mange dyre emner, der endda automatisk sælgende tools tager for lang tid at bruge, så har du overvejet at betale nogen til at hjælpe, som en medarbejder? Efter alt, ville ikke du forsøge at medarbejdere en butik fuld tid på egen hånd, ville du? Hvis du allerede kører en forretning, kan du endda give ansvaret til en person, der virker for dig der. Frigøre din egen tid til at gøre noget andet kan betale sig for dig i det lange løb.

Når du administrerer mange auktioner, kan før eller senere du skal annullere et af dem tidligt. Den næste e-mail vil lade dig vide, hvornår og hvordan du kan gøre det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.